KOCAELİ / GEBZE - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Mrt

Öğrencilerimiz Biyoloji Öğretmeni Osman Özyürek eşliğinde Gebze Belediyesi tarafından yapılan Güzide Gençlik Merkezinde ders işlediler. Merkez hakkında bilgi aldılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi. Başka Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı düzenlendi. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan-ı Şerif etkinlikleri. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Öğrencileri Bursa Uludağ Üniversitesi'ne götürüldü. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönemi yapılan karne töreninin ardından sonaerdi. Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimze iyi tatiller dileriz.

Ara

Okulumuz Öğrencileri Gebze Belediyesi'nin ''Gebzeyi Seviyorum Kentimi Geziyorum'' projesi kapsamında Gebze'nin tarihi yerlerini gezdiler.

Ara

Okulumuzda Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası Etkinliği düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Kariyer Günleri İlk konuğumuz Dr. Cüneyt ATALAY oldu. Katılımından dolayı  Cüneyt Bey'e teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

2023-2024 Eğitim ve Öğretim 1. Dönem Veli Toplantısı 26 Kasım 2023 Pazar Günü Saat 11:00'da okulumuzda yapılacaktır.Tüm Velilerimizi Bekliyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencileri ile Ormanya'ya gittik. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 85. yıldönümünde Atamızı sevgi,saygı ve özlemle andık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ile Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Çanakkale Şehitliğini Ziyaret Ettik.

Ekm

Okulumuz koordinesinde 19 Eylül Gaziler Günü ilçe kutlama programı gerçekleştirildi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.