KOCAELİ / GEBZE - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Kas

Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 85. yıldönümünde Atamızı sevgi,saygı ve özlemle andık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ile Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Çanakkale Şehitliğini Ziyaret Ettik.

Ekm

Okulumuz koordinesinde 19 Eylül Gaziler Günü ilçe kutlama programı gerçekleştirildi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.

Ağu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm Kahramanlarımızı Saygı ve Minnetle Anıyoruz.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı tercih döneminde bizi tercih eden tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

OKULUMUZDA 18. DÖNEM MEZUNİYET HEYECANI YAŞANDI. OKUL BAHÇESİNDE DÜZENLENEN TÖRENE OKUL MÜDÜRÜMÜZ, ÖĞRETMENLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ KATILDI. BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN TÖRENDE ÖĞRENCİLER HÜZÜN VE MUTLULUĞU BİR ARADA YAŞADI. OKUL MÜDÜRÜMÜZ SELİM AKBULUT ÖĞRENCİLERİMİZİN BUGÜNLERE GELMESİNDE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİP ÖĞRENCİLERE BUNDAN SONRAKİ HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sene sonu karne törenimizi gerçekleştirdik. Başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bırakmanın gururunu yaşadık. Bir tarafta mezun olan öğrencilerimiz duygu dolu anlar yaşarken diğer tarafta dereceye giren öğrencilerimiz ödül heyecanı yaşadı. Öğretmen ve öğrerncilerimizin güzel bir tatil geçirmelerini diliyoruz.

Nis

"Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum.” K.ATATÜRK